Tornar a REPERTORI

 

"EN TOT EL COR"

RSGAE: 4.993.494      ISBN: 84-95245-02-7

 

Intriga en un acte. Duració: 45 minuts. Tres actrius i dos actors.

Personages: Teresa, Maria, Minerva, Xavi i Hèctor.

L'acció en el saló d’un chalet. Época actual.

 

Sinopsis argumental:

 

Xavi ha patit un accident que el manté postrat uns dies en una cadira de rodes, en la qual es trasllada per l'estància no sense mostrar una certa imperícia. La casa en que es troba pertany a Teresa, viuda, mare de Jesús i amic seu, on ell sol anar a preparar temes dels seus estudis. En una d’eixes visites precisament, ha ocorregut el llamentable contratemps que el té postrat.

 

Teresa, eixint en el seu coche marcha arrere del garaig, atropellà a Xavi, i a causa del colp este es fracturà les dos cames, una d’elles greument. El fet de que en la casa es disponga d’una sala dedicada a quirófan, puix que el pare de Jesús fon cirugià, a més de que Hèctor, també mege i dedicat a vigilar la salut de Jesús, es trobara en la casa en el moment de l’accident, feu que ell mateix l’intervinguera en les ventages de no haver tingut que ingressar en cap d’hospital i quedant a l'atenció de Maria, que és una diligent enfermera.

 

Minerva, mare de Xavi, està anant a diari a visitar-lo, i mostra alguns recels referents a l’accident i a les conseqüències del mateix, per lo que aconsellada per algun veí o conegut, està decidida a demanar alguna cantitat de diners com a indemnisació, a lo que Teresa no s’opon.

 

Certes parladuries arribades a oïts de Minerva posen en tela de juí el comportament ètic professional d'Hèctor, fent-la sospitar inclús de foscs interessos per part dels propietaris de la casa.

 

La realitat és que Jesús, malalt del cor, sense atre remei per a la seua supervivència que un transplant, està necessitat d’un donant, algú de la seua mateixa edat...

Tornar a REPERTORI