Tornar a REPERTORI

 

"L'INFERN"

RSGAE: 6.372.519.      ISBN: 84-935513-0-9

 

Comedia d'intriga en un acte. Duració 45 minuts. Tres actrius, tres actors i una Veu.

Personages: Llucinda, Llumilda, Lluminia, Josep Lluís, Saturi, El Cap, i una Veu.

L'acció en l'infern. Época actual.

 

Sinopsis argumental:

 

En un espai escènic que representa ser l'infern, com mai se ho hauríem imaginat, veem reunit un grup de personages que resultarà ser prou heterogéneu.

 

Tres boniques diableses, com eficients asafates del lloc, oferixen tota classe d'atencions als recentment arribats, que resulten ser opositors a residir permanentment en la singular entitat.

 

Dos dels visitants, Josep Lluís i Saturi, contaran en tot gènero de detalls a les chiques, quines han segut les seues aventures anteriors a la seua arribada, cóm ho estan passant en l'actualitat, i la seua sorpresa al conéixer de primera ma quant els rodeja, en un lloc que per lo desconegut, sempre pensaren que devia ser lo manco paregut a lo que allí s'han trobat.

 

En un moment oportú, el dos hòmens que s'hauran fet prou amics, són presentats al responsable màxim de la casa, en este cas El Cap, i la nova sorpresa dels visitants és trobar-se davant d'un senyor sério, correcte i la mar d'amable, que els instruirà en referència a lo equivocats que estaven, pensant-se que l'infern poguera ser de una atra manera a com el veuen ara.

 

Arribat el moment de l'examen a un d'ells, resulta per al seu pesar, que no podrà continuar vivint allí, perque en tota sa vida no feu cap cosa reprovable, per lo qual deurà d'abandonar l'infern i traslladar-se a uns atres àmbits etéreus. Una prova proposta per El Cap en busca de solució per al cas, decidirà per fi el seu futur.

 

Tornar a REPERTORI