Tornar a REPERTORI

 

"TRIO DE FET"

RSGAE: 4.346.144     ISBN: 84-607-0606-4

 

Intriga en dos actes, el segon dividir en dos quadros. Duració 90 minuts. Tres actrius i dos actors.

Personages: Maria, Sònia, Berta, Adrià, i Goyo.

L'acció en un saló decorat a l'estil dels anys xixanta.

 

Sinopsis argumental:

 

Adrià és invident. Viu en el seu germà Goyo des de sempre, formant els dos una parella compenetrada. Tan compenetrada que són capaços de compartir-ho tot; la vivenda, aficions, treballs, i inclús la companyia femenina. En el moment de l'acció, Sònia és la tercera component del trio que completa la família.

 

En un perfecte sistema d'organisació, cada semana un dels germans és el marit i l’atre el cunyat, i assumit aixina pels tres porten varis anys portant a cap la seua convivència.

 

Maria, és una domèstica per hores que ve a substituir a la que normalment atenia la casa. Al ser nova en la casa, és informada de quant succeïx en el trio per la mateixa Sònia, la qual no és la primera en la vida dels germans, ya que abans hi hagueren atres dos dònes recaptades com ella d'àmbits nocturns i bars d'alterne, lo que vol dir de reputació no massa clara.

 

Si pensem que estes confidències podrien escandalisar a Maria, es trobem en la sorpresa de un relat per part d’ella de sa pròpia vida, que deixa prou emparellat, sino superat lo conegut fins al moment.

 

Berta, actualment emancipada del trio, fon una de les components anteriors i despedida pels germans de forma inhumana, fins l’extrem de produir-li un fort trauma del que casi ha conseguit eixir a base d’esforç.

 

Ara ha vingut a la casa a demanar una ajuda a Goyo i Adrià per acabar d’organisar sa nova vida, cosa que ells li neguen, ofenent-la i llastimant-la. Este tracte cruel li farà prendre la decisió de venjar-se.

 

Tornar a REPERTORI