Tornar a REPERTORI

 

 

"ÚLTIMES VOLUNTATS"

RSGAE: 12.561.142

 

Intriga en un acte. Duració 45 minuts. Quatre actrius i dos actors.

Personages: Maria, Glòria, Salomé, Ofèlia, Fidel i Rafael.

L'acció en el saló d'una vivenda unifamiliar de barri residencial. Época actual.

 

Sinopsis argumental:

 

L'obertura d'un testament ocasionarà prou sorpreses als seus beneficiaris. Glòria, la filla del testador i principal favorida, coneixerà a través d'una comunicació pòstuma, que tingué tres germans dels quals mai li arribà cap notícia. Maria, domèstica de la casa i casi com una segona mare per a Glòria des de que esta es quedà òrfena, pareix ser que sí coneix una part important de la trama desenrollada en la vida familiar.

 

Convocats per Don Rafael, advocat i marmessor de la testamentaria, arriben al lloc de l'acció Salomé i Ofèlia, filles ocultes del testador, a les que s'unirà també al moment Fidel, en la qual arribada, mentres s'espera la visita de l'advocat es desvelarà part del secret mantingut fins al moment per un pare, que pareix ser tingué els seus motius per a desentendre's de tan numerosa prole, fins al moment pòstum de la llectura testamentaria.

 

Una escena de gran tensió dramàtica entre germans que desgranen les diverses històries vixcudes per ells en anterioritat, duran l'acció a un moment violent que atallarà l'advocat, en l'ajuda de Maria, que demostrarà saber més de lo que ella mateixa declara saber.

 

Un final inesperat de gran càrrega sorpresiva aclarirà també, les causes de la mort del testador.

 

Tornar a REPERTORI