Tornar a REPERTORI

 

"UN... ACCIDENT"

RSGAE: 5.232.720

 

Comèdia dramàtica en un acte. Duració 45 minuts. Tres actrius i dos actors.

Personages: Berta, Elisa, Presen, Rafael i Albert.

L'acció en una sala d'estar. Época actual.

 

Sinopsis argumental:

 

La prensa porta a diari notícies que preocupen, que commouen, que llastimen, notícies, pareix ser que destinades a crear malestar entre els llectors. I potser que açò es dega a l'aforisme periodístic de que “una bona notícia no és notícia”.

 

El conflicte que contempla esta obra no és fictici, fon una notícia desgraciadament real, molt dolorosa, en seqüeles anímiques que segurament permaneixeran actives en la memòria d'aquells que la vixqueren... Una família actual que es veu abocada a patir una experiència d'irresponsabilitat jovenil, en drogues, velocitat... eixos problemes que “només ocorren en la casa del veí”, perque nosatres, les "famílies normals", estem lliures de tals perills, ¿no és aixina com sol pensar la gent?...

 

Potser en tal estretea de mires, ningú arriba a comprendre que l'adolescent de la casa, receptor d'atencions i caprichos sens conte, puga ser intérpret del drama desenfrenat que ad esta joventut actual li ha correspost viure.

 

Albert, criat amorosament per tres “marotes” -sa mare i les dos ties fadrines-, potser considere normal que tot en la vida es conseguix sense cap d'esforç, segons li ha resultat de fàcil ad ell desenvoldre's en un món on tot són facilitats.

 

Son pare, Rafael, no pensa d'igual modo. Ell sí ha tengut que treballar, lluitar i sacrificar-se per a traure avant a una família. Tal vegada per això no ha contat en massa temps per a poder conversar en son fill...

En fi, un conflicte que pareix massa vulgar, en el que la verdadera protagonista de la història fon; “la víctima”.

 

Tornar a REPERTORI